Suomen maajoukkueen ja Middlesbroughin 23-vuotias hyökkääjä Marcus Forss oli hyvässä iskussa tiistai-iltana.

Middlesbrough kaatoi vieraskentällä Blackpoolin numeroin 0-3 (0-1) Englannin Mestaruussarjassa tiistaina.

Ottelun hahmo oli Marcus Forss, joka syötti voittomaaliksi jääneen Isaiah Jonesin tekemän 0-1-osuman vartin kohdalla. Ja toisen jakson alussa Forss hankki rankkarin, jonka laittoi itse sisään, 0-2. Chuba Akpom viimeisteli loppulukemat 65. minuutilla.

24 joukkueen Mestaruussarjaa on pelattu nyt noin 20 ottelukierrosta ja kärkipaikalla on Burnley (38 pistettä). Teemu Pukin Norwich on neljäntenä (32 pistettä), Forssin Middlesbrough on puolestaan erittäin tasaisessa keskikastissa sijalla 16 (24 pistettä).