Suomen maajoukkueen ja Middlesbroughin 23-vuotias hyökkääjä Marcus Forss oli jälleen maalinteossa.

Middlesbrough murjoi Preston North Endin numeroin 4-0 (1-0) Englannin Mestaruussarjassa lauantaina.

Kotijoukkue Middlesbroughin Cameron Archer osui kahdesti, jonka lisäksi Chuba Akpom ja Marcus Forss osuivat kertaalleen. Täydet 90 minuuttia ottelussa pelanneelle Forssille maali oli sarjakauden yhdeksäs.

Norwich pelasi puolestaan maalittoman tasapelin Stoken vieraana. Teemu Pukki pelasi ottelussa 77 minuuttia.

Mestaruussarjan ylivoimaisessa kärjessä jatkaa Burnley (37 ottelua, 83 pistettä), jonka nousu Valioliigaan varmistunee jo lähiviikkoina.

Toisena on Sheffield United (37 ottelua, 70 pistettä) ja kolmantena mukavasti Middlesbrough (38 ottelua, 67 pistettä). Norwich on seitsemäntenä ja kamppailee pääsystä nouskarsintoihin. Kaksi parasta nousee suoraan Valioliigaan