Marcelo Bielsa temppuili jälleen – erosi Laziosta 2 päivän jälkeen!

lazio_logoMarcelo Bielsa erosi Lazion päävalmentajan tehtävästä vain kahden päivän jälkeen.

Serie A:n Lazio julkisti kaksi päivää sitten palkanneensa argentiinalaisen Marcelo Bielsan uudeksi päävalmentajakseen. Tänään seura pudotti uutispommin kertomalla Bielsan eronneen tehtävästään, vaikka mies ei ole edes matkustanut Roomaan. 60-vuotiaan argentiinalaisen oli määrä vetää ensimmäiset harjoitukset huomenna.

Bielsan ero uudesta pestistään tapahtui sattumalta samalla hetkellä kun Argentiinan jalkapalloliitto aloitti etsimään uutta päävalmentajaa miesten maajoukkueelle. Bielsan tiedetään olevan kiinnostuneen palaamaan maajoukkueen luotsiksi. Mies vietti vuodet 1998-2004 samassa tehtävässä.

Elokuussa 2015 nähtiin Bielsan edellinen tempaus kun mies erosi Marseillen päävalmentajan pestistä kauden ensimmäisen ottelun jälkeen. Tällöin mies vetosi epäselvyyksiin seurajohdon toiminnassa. Bielsa tunnetaankin osuvasti lempinimellä Loco Bielsa tai El Loco.

Argentiinasta tihkuneiden tietojen mukaan Bielsa oli itse ottanut yhteyttä eri seuroihin, joista hän oli kiinnostunut hankkimaan pelaajia Lazioon. Argentiinalainen oli raporttien mukaan laatinut Lazion seurajohdolle listan pelaajista keitä hän haluaa ja kun Bielsa oli soittanut seurat läpi, oli käynyt ilmi ettei Lazio ollut ottanut edes yhteyttä kyseisiin seuroihin. Tämä oli huhujen mukaan syy miehen äkilliseen päätökseen erota tehtävästä.

Lazio puolestaan tiedotti tänään tyrmistyneenä kokeneen valmentajan tempauksesta ja seura on jo aloittanut oikeustoimet Bielsaa vastaan. Roomalaisten luotsiksi tulee väliaikaisesti seuran ex-pelaaja Simone Inzaghi, jonka oli puolestaan määrä allekirjoittaa tänään sopimus Serie B:n Salernitanan kanssa. Inzaghi sai vain tunteja ennen sopimuksen allekirjoittamista Laziolta tiedon vapautuneesta tehtävästä. Legendaarisen Filippo Inzaghin pikkuveli luotsaa Laziota ainakin siihen asti, kunnes seurajohto löytää uuden miehen Bielsan tilalle.

Edellinen artikkeliCSKA Moskovan tähtihyökkääjä Ahmed Musa Leicesteriin
Seuraava artikkeliAIK:n lainapelaaja ei jatka HIFK:ssa – helsinkiläisseura etsii 2-3 vahvistusta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän