mauro icardi ratkaisee

Alavireisesti kautensa aloittanut Manchester United kärsi jälleen tappion. Mauro Icardi nousi ratkaisijaksi Old Traffordilla.

Galatasaray kaatoi vieraskentällä Manchester Unitedin numeroin 2-3 (1-1) Mestarien liigan A-lohkossa tiistai-iltana. ManU on hävinnyt molemmat alkulohkon ottelunsa.

ManU meni 67. minuutilla 2–1-johtoon, kun nuori tanskalaistähti Rasmus Højlund viimeisteli illan toisen osumansa. Turkkilaisvieraiden Kerem Akturkoglu kuitenkin tasoitti 71. minuutilla.

Ja viimeisellä vartilla tapahtui. Ensin ManU-vahti Andre Onana antoi karmean harhasyötön, jonka seurauksena Casemiro lensi suihkuun ja Galatasaray sai rankkarin. Mauro Icardi laukoi rankkarin ohi, mutta vain muutama minuutti myöhemmin mies painoi pallon reppuun, 2-3.

A-lohkon toisessa ottelussa Bayern München kaatoi vieraskentällä FC Kööpenhaminan numeroin 1-2.

Mauro Icardi missasi pilkun, mutta ratkaisi pian perään

Edellinen artikkeliVideo: 22-vuotias Zlatan Ibrahimovic tekee eeppisen soolomaalin Hollannin pääsarjassa 2004
Seuraava artikkeliMM-kisojen 2030 isäntämaat julkistettu – otteluita pelataan kolmessa maanosassa