neuer saksa puoliaika

Viime syksystä asti loukkaantuneena ja pelaamatta ollut huippumaalivahti Manuel Neuer palasi kentille lauantaina Saksan paidassa, kun joukkue kohtasi Itävallan. Ottelu päättyi monien yllätykseksi Itävallan 2-1-voittoon.

Klagenfurtissa, Itävallassa, pelatussa ottelussa Saksa meni 0-1-johtoon, kun Mesut Özil osui heti 11. minuutilla. Itävalta tuli kuitenkin toisella jaksolla tasoihin ja ohi. Ensin 53. minuutilla Martin Hinteregger tasoitti ja sitten 69. minuutilla Alessandro Schopf teki 2-1-voittomaalin.

Lauantaina pelattiin myös kosolti muita maaotteluita. Englanti kaatoi Nigerian numeroin 2-1 Wembleyllä. Ruotsi ja Tanska pelasivat puolestaan maalittoman tasapelin. Myös Belgia ja Portugali päätyivät maalittomaan tasuriin.