ManU 0-4-voitolla jatkoon FA Cupissa – Alexis Sánchezilla onnistunut debyytti

Alexis Sánchez manu puoliaika

Manchester United jatkaa FA Cupissa. ManU kaatoi perjantai-iltana vieraskentällä Yeovil Townin numeroin 0-4 (0-1) ja etenee 5. kierrokselle.

Tällä viikolla Arsenalista Unitediin siirtynyt Alexis Sánchez oli saman tien ManUn avauskokoonpanossa ja mies olikin mukana valmistelemassa Unitedin kahta ensimmäistä osumaa. Sánchez otettiin vaihtoon 72. minuutilla.

Marcus Rashford vei vieraat 0-1-johtoon avausjakson lopussa. Sitten tunnin kohdalla Ander Herrera osui ja numerot olivat 0-2. Jesse Lingard teki 0-3-maalin 89. minuutilla ja Romelu Lukaku viimeisteli 0-4-loppulukemat ottelun lisäajalla.

ManUn pääkoutsi Jose Mourinho vietti samalla 55-vuotissyntymäpäiväänsä ja joukkue palkitsi hänet varmalla voitolla.

Perjantai-illan toisessa FA Cupin 4. kierroksen ottelussa Sheffield Wednesday voitti kotonaan Readingin numeroin 3-1 (1-0). Lauantaina ja sunnuntaina paljon FA Cupin matseja.