Manchester City on jälleen Valioliigan mestari!

Manchester City on Valioliigan mestari! Joukkue keräsi 38 ottelusta huimat 98 pistettä. Liverpool jäi kakkoseksi 97 pisteellä. 

City kaatoi Brightonin numeroin 1-4 (1-2) Valioliigan päätöskierroksella sunnuntaina. Liverpool oli avausjaksolla kiinni mestaruudessa, kun se johti Wolverhamptonia ja samaan aikaan Brighton oli yllätysjohdossa.

City kuitenkin tuli nopeasti tasoihin ja ohi. Liverpool voitti oman ottelunsa lopulta 2-0, mutta se oli laiha lohtu. Brighton-City-matsin toisen jakson lopulla nähtiin kauniita hetkiä, kun Brightonissa vuodesta 2012 lähtien pelannut 38-vuotias espanjalainen laitapakki Bruno otettiin vaihtoon ja samalla seuralegendaksi noussut mies jätti jäähyväiset. Hetkeä myöhemmin City-kapteenilegenda Vincent Kompany otettiin vaihtoon ja hän saattoi jättää hyvästit.

Manchester City on taas mestari

Cityn ja Liverpoolin jälkeen Chelsea on Valioliigan kolmas ja Tottenham neljäs. Cardiff, Fulham ja Huddersfielf´d putoavat Mestaruussarjaan. Cardiff haki päätöskierroksella 0-2-vieravoiton todella alavireisestä Man Unitedista.

— —

Katso myös: Englantilaiset valtaavat Euroopan – myös Eurooppa-liigan finaaliin kaksi englantilaisjoukkuetta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here