Manchester City on jälleen Valioliigan mestari!

Manchester City on Valioliigan mestari! Joukkue keräsi 38 ottelusta huimat 98 pistettä. Liverpool jäi kakkoseksi 97 pisteellä. 

City kaatoi Brightonin numeroin 1-4 (1-2) Valioliigan päätöskierroksella sunnuntaina. Liverpool oli avausjaksolla kiinni mestaruudessa, kun se johti Wolverhamptonia ja samaan aikaan Brighton oli yllätysjohdossa.

City kuitenkin tuli nopeasti tasoihin ja ohi. Liverpool voitti oman ottelunsa lopulta 2-0, mutta se oli laiha lohtu. Brighton-City-matsin toisen jakson lopulla nähtiin kauniita hetkiä, kun Brightonissa vuodesta 2012 lähtien pelannut 38-vuotias espanjalainen laitapakki Bruno otettiin vaihtoon ja samalla seuralegendaksi noussut mies jätti jäähyväiset. Hetkeä myöhemmin City-kapteenilegenda Vincent Kompany otettiin vaihtoon ja hän saattoi jättää hyvästit.

Manchester City on taas mestari

Cityn ja Liverpoolin jälkeen Chelsea on Valioliigan kolmas ja Tottenham neljäs. Cardiff, Fulham ja Huddersfielf´d putoavat Mestaruussarjaan. Cardiff haki päätöskierroksella 0-2-vieravoiton todella alavireisestä Man Unitedista.

— —

Katso myös: Englantilaiset valtaavat Euroopan – myös Eurooppa-liigan finaaliin kaksi englantilaisjoukkuetta!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here