Manchester City raivasi tiensä liigacupin finaaliin

City Puoliaika

Manchester City voitti tiistai-iltana Englannin liigacupin välierien toisessa osaottelussa Bristol Cityn maalein 3-2 ja eteni finaaliin yhteismaalein 5-3.

Manchesterin vaaleansininen joukkue voitti ensimmäisen osan kotikentällään vain vaivoin maalein 2-1, kun Sergio Agüero iski osuman aivan ottelun loppuhetkillä. Myös toisessa osaottelussa pirteästi cup-taivaltaan edennyt Bristol esiintyi ennakkoluulottomasti, vaikka hävisi senkin lopulta yhden maalin erolla.

Bristol Cityn kotikentällä pelattu toinen osaottelu oli toki melko täydellistä Manchester Cityn hallintaa. Ensimmäisen jakson lopulla Leroy Sané hyödynsi Bristol-puolustuksen koomailun ja vei taivaansiniset 1-0-johtoon.

Bristol City nousi jälleen mukaan

Kun pelikellossa oli 49 minuuttia, iski manchesterilaisten Agüero pelin jo 2-0:aan Kevin De Bruynen upeasta esityöstä. Tämän jälkeen kamppailun uskottiin olleen jo ohi, mutta niin vain kotijoukkue Bristol kampesi itsensä tasoihin Marlon Packin ja Aden Flintin maaleilla. De Bruyne kuitenkin tappoi lopulta Bristolin toiveet 90+6 ajassa syntyneellä 3-2-maalillaan.

Manchester Cityn finaalivastustaja liigacupin finaaliin selviää keskiviikkoiltana, kun Arsenal ja Chelsea kohtaavat Lontoossa Arsenalin kotikentällä. Joukkueiden välinen ensimmäinen osaottelu päättyi maalittomaan 0-0-tulokseen.