Manchester City juhlii Mestarien liigan voittoa – Rodrin tyylikäs osuma ratkaisi

Manchester City on triplamestari! City kruunasi mahtavan kautensa Istanbulin lauantai-illassa.

Manchester City kaatoi Interin numeroin 1-0 (0-0) Mestarien liigan finaalissa Istanbulissa, Turkissa, lauantai-iltana

Avausjaksolla ei maaleja nähty eikä suurempia kohokohtia nähty, mutta toisella jaksolla sattui ja tapahtui. Ottelun ainoa maali nähtiin 68. minuutilla, kun keskikentän 26-vuotias espanjalainen luottopelaaja Rodri sijoitti pallon tyylikkäästi reppuun, 1-0.

Inter sai Cityn johtomaalista uuden vaihteen päälle. Milanolaisjoukkueella oli useampi loistopaikka tasoittaa, ja lähimpänä oli vaihdosta kentälle tullut Romelu Lukaku, mutta City kesti. Maalivahti Ederson oli erinomaisessa iskussa.

City voitti tällä kaudella Valioliigan, FA Cupin ja Mestarien liigan!

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.