Manchester City haluaa Dortmund-tähden – hintalappu 70 miljoonaa euroa

Generated by IJG JPEG Library

Video: Bundesliigan supersankari – Pierre-Emerick AubameyangManchester City ja Borussia Dortmund käyvät parhaillaan neuvotteluita hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangin siirrosta Manchesteriin. 26-vuotias Aubameyang iski viime kaudella Dortmundille 36 maalia Bundesliigassa.

Manchester Cityn päävalmentajaksi siirtynyt Pep Guardiola haluaa vahvistaa joukkuettaan heti ensimmäisellä kaudella ja Aubameyang on hänen toivelistalla. The Guardianin mukaan Aubameyangin hintalappu on 70 miljoonaa euroa.

Gabonin maajoukkuehyökkääjästä ovat olleet kiinnostuneita myös muut Valioliigaseurat Liverpoolin, Arsenalin ja Chelsean johdolla. Myös Real Madrid on kiinnostunut Aubameyangin palveluksista.

Aubameyang allekirjoitti Dortmundin kanssa viime kaudella jatkosopimuksen ja sopimus on voimassa vielä neljä seuraavaa kautta. Dortmundin saksalaisvalmentaja Thomas Tuchelin mukaan Aubameyang ei ole siirtymässä pois seurasta.

– Kaikkien tulisi ymmärtää, että hänellä on pitkäkestoinen sopimus ilman mahdollisuutta siirtyä pois. ”Auba” allekirjoitti sopimuksen, koska hänellä on hyvä olla täällä. Hän uskoo yhä pystyvänsä kehittymään ja kasvamaan. Voin kuvitella monen seuran toivovan Auban pelaavan heidän joukkueessa, kun he näkevät hänen taidot, potentiaalin ja persoonallisuuden, Tuchel kertoi The Guardianille.

– Meillä on kuitenkin omat tavoitteemme. Haluamme pitää nykyisen kokoonpanon ja kehittyä entistä paremmiksi. Haluamme pelaajia, jotka tukevat pelitapaamme.

Ranskan Lavalissa syntynyt Aubameyang aloitti jalkapallon pelaamisen AC Milanin junioreissa. Dortmundin riveihin hän siirtyi Ranskan pääsarjan Saint-Etiennestä 4. heinäkuuta 2013

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän