Lehti: Manchester City Bonuccin perässä – agentti Englannissa

manchester city_badgeManchester City jahtaa Leonardo Bonuccia.

Italialaisen La Gazzetta dello Sportin mukaan Juventus-toppari Leonardo Bonuccin agentti on Englannissa keskustelemassa miehen siirtymisestä Manchester Cityn riveihin. Juve ei ole lehden mukaan halukas myymään runkopelaajaansa, mutta City on italialaislähteen mukaan valmis tarjoamaan jopa yli 55 miljoonaa euroa tähtipuolustajasta, joka saattaa ylittää torinolaisten kipurajan.

Manchesteriläisten uusi käskyttäjä Pep Guardiola jahtaa vahvistusta alakertaan, sillä Cityn toppariosasto on yksi joukkueen isoimmista kysymysmerkeistä. Kapteeni Vincent Kompanyn jatkuvat loukkaantumiset ja Eliaquim Mangalan sekä Nicolás Otamendin ailahtelevat otteet eivät ole riittävä turva espanjalaiselle.

Guardiola on kuvaillut Bonuccia ”yhdeksi kaikkien aikojen suosikkipelaajakseen” ja 29-vuotias Juve-toppari onkin eittämättä yksi maailman kovimmista – sekä aliarvostetuimmista keskuspuolustajista.

The Sunin mukaan myös Chelsean epäiltiin olevan topparin perässä, mutta lehti kertoo Chelsean uuden päävalmentajan Antonio Conten sanoneen, ettei hän aio vokotella pelaajia vanhalta työnantajaltaan. Conte vietti vuodet 2011-2014 Juven päävalmentajana.

Lähde: espnfc.com

Edellinen artikkeliHuuhkaja-toppari Paulus Arajuuren ura jatkuu Tanskan pääsarjassa
Seuraava artikkeliJürgen Klopp solmi ”monivuotisen” jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän