Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola antoi hienoa tunnustusta tiimilleen, kun onnistunut vaparikuvio oli päätynyt maaliksi.

Man City kaatoi kotikentällään Burnleyn numeroin 3-1 (2-0) Valioliigassa keskiviikkoiltana. Julian Alvarez osui avausjaksolla kahdesti ja Rodri heti toisen jakson alussa.

Alvarezin toinen maali 22. minuutilla oli yksinkertaisen tyylikäs vaparikuvio. Kevin De Bruyne oli antamassa vapaapotkua nostaen kätensä ylös, ikään kuin keskitys olisi tulossa. Mutta De Bruyne syöttikin rankkarialueen sisään, missä Alvarez oli viimeistelemässä.

Cityn vaihtopenkillä päävalmentaja Pep Guardiola ryntäsi nopeasti halaamaan erikoistilannevalmentaja Carlos Vicensiä ja analyyttikasta vastaavaa Jack Wilsonia jakaen heille hienosti huomiota kameroiden edessä.

”Nykyään erikoistilanteiden merkitys on valtava. En itse osallistu erikoistilanteiden harjoitteluun, sillä muut ovat siinä minua parempia. Tuo maali vaati De Bruynelta täydellisen syötön, ja kuvion suunnittelusta kaikki kehut menevät Carlosille ja Jackille”, Guardiola kommentoi brittimedialle.

Yksinkertaisen toimiva vaparikuvio

KATSO MYÖS: Video: EIF-puolustus pelasi maalipotkun lyhyenä, mutta taidot eivät riittäneet – TPS rankaisi tylysti