Manchester City on Valioliigan mestari ja nyt myös FA Cupin mestari. İlkay Gündoğan nousi lauantain finaalin sankariksi.

Manchester City kaatoi paikallisvihollinen Manchester Unitedin numeroin 2-1 (1-1) FA Cupin finaalissa Wembleylla lauantaina.

Ottelun avausmaali nähtiin heti 12 sekunnissa, kun Cityn 32-vuotias saksalaispelaaja İlkay Gündoğan tykitti verkot tötterölle. Kyseessä on FA Cup -historian nopein maali.

Unitedin Bruno Fernandes tasoitti reilun puolen tunnin jälkeen taukonumeroiksi 1-1. Gündoğan kuitenkin osui toistamiseen toisen jakson alussa, ja näin Citylle FA Cupin kannu.

Cityllä on mahdollisuus kruunata mahtava kausi ensi viikon lauantaina, kun joukkue kohtaa Interin Mestarien liigan finaalissa. Voitto Interistä tietäisi harvinaista triplamestaruutta.