Englannin Liigacupissa on pelattu nyt joulun alla paljon otteluita. Manchester Cityn Erling Haaland palasi tauolta heti maalintekoon.

Manchester City voitti kotikentällään Liverpoolin numeroin 3-2 (1-1) Liigacupissa torstai-iltana.

Ottelu ehti vanheta vain 10 minuuttia, kun nälkäinen norjalaispyssy Erling Haaland laittoi pallon reppuun Kevin De Bruynen hyvästä syötöstä. 1-0. Liverpoolin Fabio Carvalho kuintenkin tasoitti 20. minuutilla taukonumeroiksi 1-1.

Toisen jakson alussa tapahtui. Ensin Riyad Mahrez vei Cityn johtoon, mutta vain minuuttia myöhemmin Mo Salah tasoitti numeroiksi 2-2. Ottelun voittomaali nähtiin 58. minuutilla, kun Nathan Ake puski De Bruynen namupassin sisään, 3-2.

KATSO MYÖS: Video: Marcus Rashford taiteili upean soolomaalin Liigacupissa