Man City kaatoi PSG:n Mestarien liigassa – Gabriel Jesus teki voittomaalin

Manchester City ja Paris Saint-Germain kohtasivat Mestarien liigan huippumatsissa keskiviikkona. Gabriel Jesus nousi ratkaisijaksi.

City kaatoi PSG:n numeroin 2-1 (0-0) Mestarien liigan A-lohkon viidennen kierroksen ottelussa keskiviikkoiltana.

Pariisilaisten supertähti Kylian Mbappe vei vieraat johtoon toisen jakson alussa. Cityn Raheem Sterling tasoitti Gabriel Jesusin syötöstä reilun tunnin kohdalla.

Ottelua oli pelattu 76 minuuttia, kun illan sankariksi noussut brassipelaaja Jesus teki Citylle 2-1-voittomaalin Bernardo Silvan syötöstä. Samalla City varmisti lohkovoiton, vaikka yksi kierros on vielä pelaamatta. Myös PSG jatkaa varmuudella neljännesvälieriin.

16 parhaan joukkoon eli neljännesvälieriin on varmistanut paikkansa Man City, PSG, Liverpool, Ajax, Real Madrid, Inter, Bayern Munchen, Man United, Chelsea ja Juventus.