Malmö tiputti niukasti HJK:n – Klubi jatkaa Eurooppa-liigan karsinnoissa

Hallitseva Suomen mestari HJK pelasi erinomaisesti tiistai-iltana Mestarien liigan karsinnoissa, mutta Malmö ylsi vierastasuriin ja etenee jatkoon.

— — —
Coolbetin ilmaiskierroskarkelot: joka päivä!
— — —

HJK ja Malmö pelasivat 2-2-tasapelin Mestarien liigan 2. karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa keskiviikkoiltana. Malmö FF voitti avausottelun kotikentällään numeroin 2-1. Malmö etenee 3. karsintakierrokselle yhteismaalein 4-3.

Erinomaisen ottelun pelannut Klubi meni johtoon heti avausminuutilla, kun Miro Tenho puski Lucas Lingmanin keskityksen sisään. Malmön Anders Christiansen kuitenkin tasoitti heti 10. minuutilla.

Toisella jaksolla Klubilla oli paikkoja johtomaaliin, mutta vieraiden Veljko Birmancevic teki 76. minuutilla 1-2-johtomaalin. Vain pari minuuttia myöhemmin Riku Riski laukoi pallon verkkoon Lingmanin syötöstä. HJK ei saanut tehtyä enää tarvittavaa maalia, joten Malmö jatkoon.

HJK:n europelit jatkuvat Eurooppa-liigan karsintojen 3. kierroksella, jossa vastaan tulee häviäjä otteluparista Olympiacos FC (GRE) / Neftçi PFK (AZE). Ottelupari alkaa vierasottelulla joko tiistaina 3.8. Azerbaidžanissa tai torstaina 5.8. Kreikassa, ja jatkuu Klubin kotiottelulla Bolt Arenalla torstaina 12.8. klo 19:00.

HJK pudotti Montengron mestarijoukkue Buducnost Podgorican murskaavaasti yhteismaalein 7-1 Mestarien liigan 1. karsintakierroksella.