Ruotsin pääsarjassa pelattiin sunnuntaina päätöskierros. Malmö FF nousi mestariksi paremman maalieron turvin.

Malmö FF kaatoi kotikentällään Elfsborgin numeroin 1-0 (0-0) Allsvenskanin päätöskierroksella sunnuntaina.

Ennen päätöskierroksen trilleriä Elfsborg oli sarjakärjessä, kolme pistettä edellä Malmöa. Malmö tarvitsi siis voiton ja sen se otti. Samalla joukkue nousi tasapisteisiin ja mestaruuteen, sillä Malmölla on kaksi maalia parempi maaliero.

Malmön 38-vuotias suomalaispuolustaja Niklas Moisander vaihdettiin kentälle 40. minuutilla, kun Martin Olsson loukkaantui. Pian tuon jälkeen eräs katsoja sai sairauskohtauksen, ja ottelun keskeytettiin toviksi.

Tauolla Elfsborgin kannattajat polttivat maalin takana olleen maaliverkon. Ottelun ainoa ja ratkaiseva osuma nähtiin 57. minuutilla, kun Malmön Isaac Thelin laittoi rangaistuspotkun sisään, 1-0. Ja näin Malmö juhlii mestaruutta!

KATSO MYÖS: Video: Simon Skrabb teki kaksi maalia – Kalmar FF otti kotivoiton Allsvenskanin päätöskierroksella