rankkarin 1. FSV Mainz 05 v SC Freiburg puoliajalla rankkari videotarkastuksen jälkeen puoliaika

Mainz 05 kaatoi Freiburgin Bundesliigan ottelussa maanantai-iltana. Ottelun puoliajalla nähtiin erittäin poikkeuksellinen tilanne, kun Mainz 05 sai rankkarin videotarkastuksen perusteella.

Ottelun avausjakso näytti päättyvän maalittomaan tasapeliin ja joukkueet tepastelivat tauolle. Ottelun videotuomari kuitenkin havaitsi avausjakson lopun tilanteessa Freiburg-puolustajan käsivirheen ja tilanteesta määrättiinkin rankkari.

Pelaajat komennettiin takaisin kentälle rankkaritilannetta varten. Käsivirhe oli toki täysin selvä. No, Mainzin 30-vuotias argentiinalaispelaaja Pablo De Blasis laukoi rankkarista 1-0-voittomaalin ja tuon jälkeen avausjakso saatiin lopullisesti päätökseen. Toisella jaksolla De Blasis laukoi vielä toisen osuman ja loppunumerot olivat näin 2-0 (1-0).