FC Hongan Macoumba Kandji jälleen Veikkausliigan kuukauden pelaaja

macoumba kandji

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet toisen kerran peräkkäin FC Hongan Macoumba Kandjin Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi. Heinäkuun valmentajaksi on valittu VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen.

Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi on valittu FC Hongan hyökkääjä Kandji. Kandji pelasi heinäkuussa viidessä ottelussa ja viimeisteli niissä neljä maalia. Elokuun ottelujen alkaessa Kandji on kolmannella sijalla Veikkausliigan maalipörssissä. Mies valittiin myös kesäkuun parhaaksi pelaajaksi.

Heinäkuun valmentajaksi on valittu VPS:n päävalmentaja Vuorinen. VPS on pelannut vahvan kesän ja noussut Veikkausliigassa jo mitaliin ja europaikkaan oikeuttavalle kolmannelle sijalle. Heinäkuussa VPS pelasi neljä ottelua, joista oli tuloksena kolme voittoa ja yksi tasapeli.

Kuukauden pelaaja Kandjin lisäksi Hongasta nimettiin yksi pelaaja kuukauden joukkueeseen. FC Inter sai kolme pelaajaa joukkueeseen, VPS kaksi ja HJK, Ilves, KuPS sekä RoPS kukin yhden.

Macoumba Kandji ja muut pelaajat Veikkausliigan heinäkuun joukkueessa (4-4-2):

Maksim Rudakov (HJK)

Arttu Hoskonen (FC Inter) – Tero Mäntylä (FC Inter) – Robert Ivanov (FC Honka) – Teemu Penninkangas (FC Inter)

Lucas Lingman (RoPS) – Juho Lähde (VPS) – Jerry Voutilainen (VPS) – Petteri Pennanen (KuPS)

Marius Noubissi (Ilves) – Macoumba Kandji (FC Honka)

Lähde: Veikkausliiga
Kuva: FCHonkaTV

— —
LUE MYÖS: Ykkösen ottelu keskeytettiin rasistisien huutojen takia – peli jatkui vasta, kun huutelija oli poistettu katsomosta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän