Hyökkääjä Macauley Chrisantus siirtyy HJK:hon espanjalaisesta Real Murciasta

macauley chrisantus hjk

Veikkausliigaa johtava HJK on hankkinut riveihinsä 27-vuotiaan nigerialaishyökkääjä Macauley Chrisantusin 1+1-vuotisella sopimuksella.

Hän siirtyi vuonna 2007 Hamburger SV:n listoille. Kaudet 2009–2011 Macauley pelasi lainalla Karlsruher SC:ssä ja kauden 2011–2012 lainalla FSV Frankfurtissa.

Tästä ura jatkui 2012 Las Palmasiin, joka tuolloin pelasi Espanjan La Liga 2:ssa. Tämän jälkeen Macauley on kiertänyt useita seuroja Euroopassa: Sivasspor Turkissa, AEK Athens ja Lamia Kreikassa, Reus Deportiu ja nyt viimeksi Real Murcia jälleen Espanjassa.

Vuonna 2007 hän edusti Nigerian U17-maajoukkuetta MM-kisoissa ja voitti seitsemällä maalillaan kisojen maalikuninkuuden. Nigeria juhli myös turnauksessa MM-kultaa.

”Chrisantus on edelleen erittäin potentiaalinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan niin sentterinä kuin laidallakin. Macky on tehnyt hyviä tehoja aika kovissakin sarjoissa ja uskomme, että HJK on ympäristö, missä hän pystyy kehittymään entisestään”, taustoittaa jalkapallojohtaja Juho Rantala HJK:n nettisivuilla.

HJK:n pelit jatkuvat keskiviikkona Mestarien liigan karsinnoissa, kun joukkue matkustaa valkovenäläisen BATEn vieraaksi.

Lähde: HJK

— —
LUE MYÖS: Video: Dragan Mihajlovic laukoi maalin 75 metristä Sveitsin liigassa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here