Maanantainen tuplaus koostuu Valioliigasta

Maanantainen tuplaus koostuu Valioliigasta, kun lapulle yhdistellään kohteet otteluista Burnley – Wolves & Chelsea – West Ham.

Coolbetin Joulukalenteriin!

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Turf Moorella ei olla totuttu erityisen viihdyttäviä matseja näkemään, eikä tänään tehdä suurta poikkeusta Wolvesin saapuessa Burnleyn vieraaksi. Wolves on lähtökohtaisesti suosikin roolissa täyden pistepotin nappaamaan, mutta Sean Dychen vanhan liiton kalinapallo on tuottanut päänvaivaa paremmillekin joukkueille Burnleyta vastaan. Luotetaan kuitenkin siihen, että vieraat tästä saavat raavittua vähintään sen tasapelin, kun Wolves on alkanut löytämään hyökkäyspäästä ratkaisijoita Raul Jimenezin ollessa poissa.

Illan toinen Valioliigan kamppailu pelataankin vähän mielenkiintoisemmissa merkeissä, kun Lontoon paikallisväännössä vastakkain ovat Chelsea ja West Ham. Tiedossa on taatusti intensiivinen kamppailu, johon kotijoukkue Chelsea on lähtökohtaisesti suurehko suosikki. Vaikka David Moyes on saanutkin Hammersin hyvään lentoon ja Stamford Bridgeltä on ihan kelvollinen rekordi olemassa, en luota tänään muuhun kuin kotijoukkueen mahdollisuuksiin.

TUPLAAMAAN!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän