Maanantain tuplauskupongille underia Turkista

Tuplauksessa ei ole tavanomaiseen tapaan Euroopan suurimpia sarjoja tarjolla, joten mennään näillä mitä on. Turkin pääsarjaa eli Süper Ligiä sentään pelataan, johon tartutaan kiinni.

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Antalyaspor – Sivasspor

Illan isäntäjoukkue Antalyaspor on Süper Ligissä 12. sijalla, joten voidaan puhua hyvinkin keskitason joukkueesta. Tämän lisäksi Antalyaspor, joka tunnetaan myös nimellä Akrepler, on koko sarjan heikoin kotijoukkue. Lähtökohdat kamppailuun eivät siis ole helpot.

Pitkälle vierasreissulle saapuva Sivasspor ei pääse kuitenkaan helpolla tänään. Sarjassa neljäntenä oleva Sivasspor on tunnettu etenkin hyvänä kotijoukkueena, eikä vieraissa viime aikoina ihan niin hyvin ole rullannut. Edellisessä vierasottelussa joukkue kaatoi häntäpäässä olevan Ankaragucun jopa 0-3, mutta tätä edelsi useampi tappio kotikentän ulkopuolella.

Lähdetään rohkeasti kokeilemaan single-kohteena alle 2.5 maalin rajapyykkiä. Joukkueet kohtasivat tällä stadionilla edellisen kerran helmikuun alkupuolella, jolloin päädyttiin 0-0 tasatulokseen. Tämä onkin ollut tavallista Antalyasporille, sillä se on jäänyt tämän kauden seitsemästä kotiottelusta jopa neljästi maaleitta. Tänään voi hyvinkin sama kaava jatkua ja veikkaankin lopputulosta 0-0 tai 0-1.

TUPLAAMAAN!

Lue myös: Viaplay Sport LIVE -ohjelma käynnistyy tänään maanantaina

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän