Saksan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla nähtiin tasan vuosi sitten varsin outo maali, kun maalivahdille sattui musta hetki.

Wehen Wiesbaden ja Borussia Dortmund II pelasivat 1–1-tasapelin Saksan 3. Ligan avauskierroksella tasan vuosi sitten heinäkuussa 2022. Toisella jaksolla nähtiin hyvin outo osuma.

Ottelua oli pelattu 56 minuuttia, kun kotijoukkue Wehen Wiesbaden pelasi pallon vastustajan rankkarialueelle. Pallo pomppi kaksinkamppailutilanteen jälkeen Dortmund-maalivahti Luca Unbehaunin syliin.

Undehaun luuli jostain syystä, että Dortmund sai vapaapotkun, joten mies heitti pallon muutaman metrin päähän. Peli oli kuitenkin koko ajan käynnissä, joten ruotsalaishyökkääjä Gustaf Nilsson otti pallon ja laukoi sen tolpan kautta maaliin.

Vieraiden vaihtomies Rodney Elongo-Yombo tasoitti 77. minuutilla loppunumeroiksi 1-1.