Maalirikas ottelu odotuksissa Kölnin ja Leipzigin välillä

Maanantain tuplauslapulle löytyy tarjontaa futisviheriöiltä, joista etenkin FC Kölnin ja RB Leipzigin kohtaaminen Bundesliigassa kiinnostaa.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

FC Köln – RB Leipzig

Illan kotijoukkue FC Köln ei ole päässyt samaan iskuun peleissään koronatauon jälkeen verrattuna aiempaan kevääseen. Kolmesta matsistaan Köln on pelannut kaksi tasuria ja edellisen pelinsä se hävisi Hoffenheimille vieraissa 3-1. Tänään ei ole siis helppo taival tiedossa, kun eurosijoilla oleva RB Leipzig saapuu vieraaksi RheinEnergieStadionille.

Tosin RB Leipzig on myös onnistunut peleissään hieman kehnosti. Kotipelit Freiburgia ja Herthaa vastaan jäivät tasureiksi. Vieraspeli Mainzissa kuitenkin päättyi jopa lukemiin 0-5, kun Timo Werner ja kumppanit jyräsivät täysin vastustajiensa yli. Tänään voisi olla jälleen aika vieraiden showlle, jos Köln ei paranna otteitaan.

Peli-idea kaivetaan runsasmaalisuudesta. Köln on osoittanut olevansa virhealtis joukkue ja leipzigilaiset tulevat varmasti hyödyntämään tämän mielellään. Vieraat ovat suuri suosikki ja syystä, joten Die Roten Bullen tulee todennäköisesti useamman osuman tänään iskemään. Myös Köln on näiden joukkueiden keskinäisissä onnistunut vähintään yhden osuman viime vuosina tekemään, joten tuplaukseen lähdetään tällä sinkkukohteella oikein mielellään.

TUPLAAMAAN!

Video: Antti Niemen uskomaton triplatorjunta Patrick Vieiraa vastaan Valioliigassa 2002

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here