Maalintekotalkoilla triplausta kohti

Tämän perjantain triplaukseen lähdetään tuttuun tapaan kahdella kohteella, jotka rakentuvat maalinteon ympärille. Uskoa riittää siihen, että Sociedad paukuttaa vähintään pari häkkiä ja Saksassa nähdään useampikin.

Kasinoviikonloppu! Nappaa 10€ ilmaisveto live-vedonlyöntiin

Fortuna Dusseldorf – Hertha BSC

Bundesliigassa perjantai-illan kamppailussa nähdään putoamisesta taistelevan Fortuna Dusseldorfin taistelu alemmassa keskikastissa majailevaa Hertha Berliniä vastaan.

Pisteet ovat tässä kohtaa kautta erittäin tärkeitä kotijoukkueelle, joka on tiukasti kiinni putoamistaistelussa. Edelliseltä kierrokselta on alla tärkeä vierasvoitto Freiburgista luvuin 0-2. Tänään nähdään pisteputkelle kenties jatkumoa.

Hertha Berlin otti hämmästyttävällä tavalla edelliskierroksella tukkaan FC Kölniltä hurjin luvuin 0-5. Joukkueen peli oli hyvin sekaisin ja Ante Covicin ryhmä saa mahdollisuuden kasvojenpesuun tänään.

Isketään lapulle yli 2.5 maalia, jonka kerroin imartelee. Näiden joukkueiden keskinäiset ovat viime kausilla tuottaneet mukavasti maaleja ja molempien hatara puolustuspelaaminen mahdollistanee saumaa maaleihin tänäänkin.

Real Sociedad – Real Valladolid

Kolmosen kerroin saadaan täyteen Real Sociedadin yli 1.5 maalin linjalla. Kotijoukkue on ollut loistavassa vireessä viime ajat ja maaleja on syntynyt kotinurmella tasaiseen tahtiin joka ottelussa. Sociedad on yksi La Ligan tehokkaimpia nippuja. Eikä ihme, sillä onhan riveissä muun muassa Willian Josén, Alexander Isakin ja Mikel Oyarzabalin kaltaisia maalinsylkijöitä.

Alemmassa keskikastissa oleva Real Valladolid ei tänään siis helpolla tule pääsemään. Joukkue on ansaitusti altavastaajana otteluun lähdettäessä ja kotimatkalle tuskin pisteiden kanssa lähdetään. Eiköhän Valladolid ainakin sen pari häkkiä tule päästämään, joten eväät triplaukseen ovat kasassa.

TRIPLAAMAAN!

Lue myös: Bayer Leverkusen kaatoi FC Porton ja etenee jatkoon Eurooppa-liigassa

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here