Maaleja ja Inter?

Tämän viikon perjantai on poikkeuksellisen hieno päivä, eikä pelkästään kalsarien vaihdon takia. Eurooppa-liigan finaali on aina Eurooppa-liigan finaali, josta ei tälläkään kertaa tule tilanteita puuttumaan.

Sevilla – Inter

Sevillan pallonhallinta vastaan Interin vastahyökkäyssinkoilu, näinkö se menee? Kenties kyllä, ja tämähän Interille sopisi. Inter on ollut koronatauon jälkeen hurjassa iskussa, eikä joukkueelle tunnu pysäyttäjää oikein löytyvän. Väkivahva Romelu Lukaku ja Lautaro Martinez ovat pari, joka muodostaa pelotteen mille tahansa puolustukselle, ja kun joukkueen kokoonpano näyttää finaaliaattona muutenkin erittäin maistukaiselta, en liiemmin yllättyisi, mikäli Inter pyttyä illan päätteeksi nostelisi. Sinällään oivasti Eurooppa-liigassa esiintynyt Shakhtar Donetsk oli lopulta välierässä italialaismiehistölle pelkkä suupala.

Sevilla oli ajoittain kutakuinkin konttaavana osapuolena välierässä Manchester Unitedia vastaan, mutta kun paikat käytetään mallikkaasti hyväksi, saattaa lopputulos olla yllättävän mukavaa katseltavaa. Kovakuntoista Interiä vastaan ei samanlainen esitys ehkä riitä. Välierässä polvivaivan takia sivuun siirtyneen Lucas Ocampoksen pelikunto on arvoitus, mutta tokihan Sevillan maalipyssy kentälle raavitaan, mikäli mies edes jonkinlaisessa kävelykunnossa on. Jos riplailuliikkeissään arvaamaton Ocampos ei nurmelle kykene, on valmennusjohdon kehitettävä uusia kujeita Interin riesaksi. Yassine Bounou joutunee tolppien välissä jälleen venymistyöhön, mutta kestävätkö trikoot Interin hyökkäyksen sivallukset?

Pelivalinta

Oma vaakani kallistuu ottelussa väkisinkin Interin suuntaan, ja siksi tartuin jo aiemmin viikolla sivullani huutelemaan Inter Draw no bet -valintaan. Interin kerroin on kipitellyt viikon mittaan hieman alaspäin – on mielenkiintoista nähdä, mihin se alkuvihellyksen hetkellä asettuu. Koska näen ottelun ennakkoasetelmien valossa maalirikkaana, tartun vielä seuraavaan vaihtoehtoon kertoimella 2,70:

Sevilla-Inter: X2 + o2,5

Toisin sanoen Interille viralliselta peliajalta vähintään tasatulos ja ottelussa vähintään kolme maalia. Sitten vain pelihousuja jalkaan ja perjantai-iltaa odottelemaan.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here