lum rexhepi kups puoliaika

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura vahvistaa puolustustaan alkavaa liigakautta varten, kun 25-vuotias keskuspuolustaja Lum Rexhepi liittyy joukkueen vahvuuteen elokuuhun asti kestävällä pelaajasopimuksella.

Rexhepi on harjoitellut tämän viikon ajan kuopiolaisjoukkueen mukana ja vakuutti valmennusjohdon hyvillä otteillaan.

192-senttinen Rexhepi on pelannut lähes 100 Veikkausliigaottelua HJK:n ja Hongan riveissä. Suomalais-kosovolainen Rexhepi pelasi Suomessa viimeksi 2016 esiintyessään HJK:n riveissä 22 Veikkausliigaottelussa.

Puolustaja siirtyi kauden 2016 päätteeksi Hollantiin Go Ahead Eaglesin riveihin. Hollannin pääsarjassa ei pelejä kuitenkaan kertynyt kuin kaksi lukuisista loukkaantumisista johtuen. Suomen ja Kosovon passit omaava puolustaja on esiintynyt aiemmin myös norjalaisen Lilleströmin riveissä.

Lum Rexhepi paikkaamaan Tabi Mangaa

KuPS:n joukkue oli puolustuksen osalta jo valmis, mutta valitettavan loukkaantumisen johdosta kuopiolaisjoukkue joutui reagoimaan siirtomarkkinoilla.

Kamerunilainen Tabi Manga joutuu olemaan kuukausia sivussa loukkaantumisen johdosta ja Rexhepi saapuu nyt paikkaamaan kamerunilaispuolustajan pitkää poissaoloa.

”Tabin loukkaantumisen myötä Rexhepi tuli ajankohtaiseksi. Tarvitsimme laadukkaan pelaajan, joka tuntee Veikkausliigan, sillä sopeutumiseen ei ole juurikaan aikaa. Hänellä oli jonkin verran vaivoja Hollannin-reissullaan, mutta nyt hän on kunnossa. Pelituntumaa hän toki vielä tarvitsee”, kommentoi KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara joukkueen nettisivuilla.

Lähde: KuPS

— — —

Lisää uutisia suomifutiksesta löytyy verkkosivuiltamme TÄSTÄ.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here