Lukas Hradeckyn kipparoima Bayer Leverkusen on Saksan mestari – ”Auto jää tänne, se on saletti!”

Bayer Leverkusen juhlii historiansa ensimmäistä Bundesliigan mestaruutta. Joukkueen kapteeni Lukas Hradecky oli riehakkaalla tuulella heti matsin jälkeen!

Bayer Leverkusen murskasi Werder Bremenin numeroin 5-0 (1-0) Bundesliigassa sunnuntaina. Voitto tiesi sitä, että Bayer varmisti mestaruuden uskomattomasti jo viisi kierrosta ennen sarjan päätöstä.

Suurseura Bayern München oli voittanut peräti 11 edellistä mestaruutta, mutta nyt on Bayer Leverkusenin vuoto. Joukkue on pelannut 29 sarjaottelua mykistävällä saldolla: 25 voittoa, 4 tasuria, nolla tappiota.

Sunnuntain ottelun hahmo oli tauolla kentälle vaihdettu Florian Wirtz, joka teki hattutempun. Hänen kolmas osumansa syntyi hetki ennen kuin ottelukelloon tuli 90 minuuttia. Fanit ryntäsivät kentälle juhlimaan, ja pelisilmällä varustettu erotuomari vihelsi ottelun päättyneeksi ilman lisäaikaa.

Kapteeni Lukas Hradecky pelasi tuttuun tyyliin täydet 90 minuuttia maalinsuulla ja piti taas nollan. Ottelun jälkeen hän oli onnellinen!