Frankfurt etenee Saksan Cupin välieriin – Lukas Hradecky torjui nollapelin

lukas hradecky puoliaika

Lukas Hradecky oli taas iskussa, kun hänen edustamansa Eintracht Frankfurt kohtasi keskiviikkoiltana kotonaan Mainzin Saksan Cupin puolivälierissä. Ottelu päättyi Frankfurtin voittoon numeroin 3-0 (1-0).

Avausjaksolla nähtiin yksi osuma, kun Ante Rebic vei Frankfurtin 1-0-johtoon 17. minuutilla.

Toisella jaksolla tuli vielä pari lisää. Ensin 52. minuutilla Alexander Hack lisäsi numeroiksi 2-0 ja vielä 62. minuutilla Omar Mascarell teki loppulukemiksi 3-0.

Suomen jalkapallomaajoukkueen Hradecky sai viime sunnuntaina täyteen merkittävän rajapyykin, kun mies pelasi sadannen ottelussa Frankfurtissa.

Tiistai-iltanana pelatuissa kahdessa puolivälieräottelussa Bayern Munchen murskasi vieraissa Paderbornin numeroin 0-6 ja Bayer Leverkusen kaatoi Werder Bremenin numeroin 4-2. Neljäs puolivälieräottelu Schalke – Wolfsburg pelataan myöhään keskiviikkoiltana.

Lukas Hradecky – suurseurat odottavat jo?

Sarjakutosen majaileva Frankfurt pelaa taas heti tulevana lauantaina, kun joukkue kohtaa kotonaan sarjajumbo FC Kölnin.

28-vuotiaan Hradeckyn ura Frankfurtissa käynnistyi elokuussa 2015. Sitä ennen mies torjui Tanskan pääsarjajoukkueissa Bröndbyssä (2013-2015) ja Esbjergissä (2009-2013). Hän on TPS:n juniorikoulun kasvatteja. Olisikohan pian hyvä aika siirtyä johonkin suurseuraan?

Suomen maajoukkueessa hän on pelannut tähän mennessä 41 matsia. Mies on myös kolunnut läpi kaikki nuorisomaajoukkueet.