Bayer Leverkusenin ja Suomen maajoukkueen kapteeni Lukas Hradecky oli keskiviikkona loistavalla pelipäällä Bundesliigassa.

Bayer Leverkusen kaatoi vieraskentällä FC Kölnin numeroin 1-2 (1-0) Bundesliigassa keskiviikkona.

Kotijoukkue FC Kölnin johti avauserän jälkeen Benno Erik Schmitzin maalilla. Bayer Leverkusen tuli kuitenkin toisella jaksolla rinnalle ja ohi Nadiem Amirin ja Moussa Diabyn osumilla.

Ottelun hahmo oli vieraiden maalivahti Lukas Hradecky, joka otti toisen jakson alussa kaksi Gamesaveria. Ensin hän sai kätensä eteen alakulmakutiin ja lähes heti perään upea kurkoituis yläkulmavetoon.

18 joukkueen Bundesliigan kärjessä on totta kai kymmenen mestaruutta putkeen voittanut Bayern Munchen (14 ottelua, 31 pistettä). Surkeasti kautensa aloittanut mutta kaksi viimeisintä otteluaan voittanut Bayer Leverkusen on sijalla 13 (14 ottelua, 15 pistettä).