Veikkausliigan eurolopputurnauksessa pelattiin keskiviikkoiltana kaksi matsia. VPS suoritti melkoisen ylijuoksun Turussa!

VPS murskasi vieraskentällä FC Interin numeroin 1-5 (0-1) Veikkausliigan eurolopputurnauksen avauskierroksella keskiviikkoiltana.

Sarjanousija VPS pääsi toisen jakson alussa 0–2-johtoon todellisella lahjamaalilla. Täysin harmiton tilanne päättyi isoon kommunikaatiokatkokseen, jonka seurauksena FC Interin toppari Luka Kuittinen siirsi pallon epäonnekseen omaan maaliin.

VPS hurjasteli toisella jaksolla monta lisämaalia ja otti lopulta tylyn 1–5-vierasvoiton. Toisessa eurolopputurnauksen ottelussa AC Oulu kaatoi vieraskentällä SJK:n numeroin 0-1 (0-0) Rasmus Karjalaisen maalilla.

Su 30.10 FC Haka – AC Oulu/VPS

Karsintojen paras joukkue kohtaa Veikkausliigassa neljänneksi sijoittuneen FC Hakan kaksiosaisessa finaalissa. Otteluparin voittaja etenee europeleihin kaudella 2023.

Luka Kuittinen tekee oman maalin

HJK on Veikkausliigan mestari, KuPS hopeamitalisti ja FC Honka pronssimitalisti. Nämä kolme joukkuetta pelaavat myös europelejä kaudella 2023. Neljäs euromatseihin selviytyvä joukkue ratkaistaan lopputurnauksessa.