Luis Suarez: ”Mestarien liigan voittaminen on kaikkea muuta kuin helppoa”

Video: Suarez maksoi Barcelonalle 250 miljoonaa – Vuoden 2014 kalleimmat siirrot

FC Barcelonan hyökkäystrio Luis Suarez – Neymar – Lionel Messi on ollut tällä kaudella mykistyttävän tehokkaalla pelituulella. Suarez uskoo Barcelonan menestyksen avaimen olevan se, että kolmikko täydentää toisiaan loistavasti omilla vahvuuksillaan.

29-vuotias Suarez on tällä kaudella iskenyt huikeat 39 maalia pelaamissaan 41 ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien. La Ligassa Suarez on pelannut 25 ottelua ja hän johtaa La Ligan maalipörssiä 25 osumalla. Neymar on tehnyt 18 ja Messi 16 maalia.

Suarez kertoo ihailevansa syvästi Neymarin ja Messin taitoja.

– Haluaisin mielelläni omistaa Messin vasemman jalan, joka on ainutlaatuinen tässä maailmassa. Neymarilta haluaisin saada hänen liikkeensä sekä iloisuutensa, Suarez kertoo soccernews.com sivustolla.

Suarez, Neymar ja Messi johdattivat Luis Enriquen luotsaaman FC Barcelonan kaudella 2014-15 triplaan, kun Barcelona onnistui voittamaan La Ligan, Copa del Reyn sekä kaiken kruunuksi vielä Mestarien liigan. Tahti on pysynyt samana myös tällä kaudella ja Barca jahtaa edelleen pokaalia kaikissa edellämainituissa kilpailuissa.

– Joukkueen menestys tulee ensin. Kukaan meistä ei kilpaile toisiaan vastaan vaan jokainen nauttii hetkestä. Tunnen itseni tyytyväiseksi ja onnelliseksi. Autan joukkuetta, joka on kaikista tärkeintä. Kaikilla pelaajillamme on hyvät välit toisiinsa ja se näkyy. Nauramme ja juhlimme kentällä yhdessä, Suarez sanoo.

Barcelona voitti viime viikolla Arsenalin Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen ensimmäisessä osaottelussa lukemin 2-0. Viime vuotisena Mestarien liigan voittajana Barcelona lukeutuu luonnollisesti suurimpiin voittajasuosikkeihin.

Barcelona johtaa Espanjan La Ligaa kahdeksan pisteen erolla toisena tulevaan Atletico Madridiin. Lisäksi Barca on jo ehtinyt selvittää tiensä Espanjan cupin finaaliin, jossa se kohtaa Sevillan 22.05.2016.

– Meillä on nyt hyvä etu liigassa ja olemme cupin finaalissa. Tiedämme, että Mestarien liigan voittaminen on kaikkea muuta kuin helppoa. Haluamme jatkaa hyviä esityksiämme ja yritämme tehdä saman (voittaa Mestarien liigan) myös tänä vuonna. Haluamme jättää jälkemme tähän seuraan, Suarez sanoo.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here