Fernando Llorente painoi hattutempun Tottenhamille FA Cupissa

Tottenham Hotspur v Rochdale fernando llorente puoliaika

Englannin Valioliigan kärkikahinoissa mukana oleva Tottenham murskasi Ykkösliigan jumbojoukkue Rochdalen numeroin 6-1 (1-1) FA Cupin 5. kierroksen uusintaottelussa keskiviikkoiltana. Fernando Llorente teki hattutempun.

Joukkueet kohtasivat toissa viikolla Rochdalen kotikentällä ja tuolloin ottelu päättyi yllättäen 2-2-tasapeliin. Tuossa matsissa Rochdalen Steve Davies tasoitti lisäajan lopussa.

Keskiviikkoillan uusinnassakin oli jännitystä jonkin aikaa ilmassa, sillä tauolle mentiin numeroissa 1-1. Toisella jaksolla Tottenham kuitenkin meni menojaan. Ottelu oli 33-vuotiaan espanjalaishyökkääjä Llorenten juhlaa, sillä mies teki kolme maalia.

Tottenhamin muista maaleista vastasivat kaksi kertaa osunut Heung-Min Son ja kertaalleen viimeistellyt Kyle Walker-Peters. Rochdalen 1-1-tasoituksessa avausjaksolla vastasi Stephen Humphrys.