Liverpoolin tehohyökkääjä Sadio Mané kuusi viikkoa sivussa

Liverpoolille neljässä Valioliiga-ottelussa tällä kaudella kolme maalia iskenyt senegalilaishyökkääjä Sadio Mané joutuu kuudeksi viikoksi sivuun loukkaantumisen takia.  Liverpool tiedotti Manén vammasta verkkosivuillaan.

Mané kärsii takareisivammasta, joka hänelle tuli viime lauantaina pelatussa MM-karsintaottelussa Kap Verdeä vastaan. Mané vaihdettiin ottelun loppuminuuteilla kentältä pois.

Mané on pelannut vain neljä ottelua tällä kaudella Valioliigassa, sillä hän sai neljän ottelun pelikiellon ulosajostaan Manchester Cityä vastaan syyskuussa. Mané osui pallontavoittelutilanteessa napit edellä City-maalivahti Edersonia kasvoihin.

Liverpool kohtaa tulevana lauantaina Manchester Unitedin. Unibet tarjoaa Liverpoolin voittokertoimeksi 2,70 ja ManU:n voitolla kertoimeksi irtoaa 2,65

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here