Lähde: Liverpoolin Mamadou Sakho jäi kiinni dopingista – seura hyllyttänyt miehen toistaiseksi

during the Barclays Premier League match between A.F.C. Bournemouth and Liverpool at the Vitality Stadium on April 17, 2016 in Bournemouth, England.

 during the Barclays Premier League match between A.F.C. Bournemouth and Liverpool at the Vitality Stadium on April 17, 2016 in Bournemouth, England.

Ranskalaislähde RMC Sportin tietojen mukaan Liverpool-puolustaja Mamadou Sakho on jäänyt kiinni dopingista.

Liverpoolin 26-vuotias ranskalainen Mamadou Sakho on antanut positiivisen dopingnäytteen, näin kertoo ranskalainen RMC Sport. Tietojen mukaan mies on antanut positiivisen näytteen Manchester Unitedia vastaan käydyn Eurooppa-liigan ottelun jälkeen.

Mies on ilmeisesti käyttänyt ruokavalionsa lisänä rasvanpolttoon tarkoitettua tuotetta, joka on sisältänyt kiellettyä ainetta. Liverpool kommentoi asiaa omalla verkkosivullaan.

– Perjantaina 22.4.2016 seura on saanut UEFA:n virallisen tiedotteen, jonka mukaan Euroopan jalkapalloliitto tutkii Mamadou Sakhon mahdollista dopingrikettä. Pelaaja tulee vastaamaan asiassa UEFA:lle, seuran virallinen tiedote kertoo.

Sakho ei ole tällä hetkellä pelikiellon alaisena, mutta Liverpool on katsonut parhaaksi olla peluuttamatta toppariaan asian selvittelyn aikana.

– Sakho ei ole tällä hetkellä pelikieltoinen, mutta seura ja pelaaja ovat yhteisymmärryksessä sopineet, että on parasta ettei hän tällä hetkellä osallistu otteluihin. Tällä hetkellä seura ei kommentoi asiaa enempää, seura tiedotti.

Lähde: Goal.com, RMCSport

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän