Liverpoolin dominanssiin luottoa tuplauksessa

Tuplauksen ensimmäiseen päivään lähdetään yhdistelmällä Valioliigaa ja Bundesliigaa. Luottoa löytyy nimenomaan kotijoukkueisiin, jotka ovat myös reiluja ennakkosuosikkeja.

Coolbetin Valiovihje: Murskaako Liverpool West Hamin?

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Liverpool – West Ham

Tässä matsissa ei pitäisi olla voittajasta hirveästi epäselvyyttä. Liverpool on hävinnyt edellisen kerran Valioliigassa lähes kolme vuotta sitten, eikä putoamiskamppailussa olevasta West Hamista ole tänään tuota putkea katkaisemaan.

Pelkällä Poolin voitolla ei kuitenkaan tuplaukseen lähdetä. Tässä kohteessa jätetään myös West Ham nollille, jolla saadaan kerroin kohdilleen. Liverpool on pitänyt oman maalin puhtaana seitsemän edellistä kotiottelua. Tänään sama teema jatkukoon.

Eintracht Frankfurt – Union Berlin

Kahden kerroin saadaan täydennettyä Eintracht Frankfurtin maalilla Union Berliniä vastaan. Eintracht on päässyt kotipeleissään huippuvireeseen ja joukkue onkin voittanut neljä edellistä kotipeliään.

Edellisessä matsissa RB Salzburgia vastaan hattutempun heittänyt Daichi Kamada kannattaa tänään pitää suurennuslasin alla. Vikkelä japanilainen saattaa hyvinkin rankaista Unionin puolustusta.

TUPLAAMAAN!

Video: Onni Valakari teki kaksi maalia, kun Pafos kaatoi APOEL Nicosian

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here