Chelsea pudotti Liverpoolin Liigacupista keskiviikkoiltana. Eden Hazard käytti Poolin pelaajia pujottelukeppeinä voittomaalissa.

Chelsea kaatoi vieraskentällä Liverpoolin numeroin 1-2 (0-0) Liigacupissa keskiviikkoiltana. Daniel Sturridge vei Poolin johtoon tunnin kohdalla, mutta Chelsean Emerson tasoitti 79. minuutilla.

86. minuutilla syntynyt ottelun voittomaali olikin sitten häikäisevän upea ja tyylikäs. Chelsean belgialainen keskikenttätähti Eden Hazard sooloili laidalla ja harhautteli Liverpoolin pelaajia aivan pihalle. Lopulta kova tykitys vasempaan nurkkaan

Joukkueet kohtaavat lauantai-iltana jälleen, kun Chelsea isännöi Liverpoolia Valioliigan huippukamppailussa.

Hazard käyttää Poolin pelaajia pujottelukeppeinä

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Brentfordilta surkea kulmapotku – 13 sekunnin kuluttua pallo omassa maalissa