Liverpool nappasi Schalke-hujopin vapaalla siirrolla

joelmatip

FC Schalke-toppari Joël Matip siirtyy Valioliigaan.

Bundesliigan FC Schalke tiedotti tänään verkkosivuillaan puolustaja Joël Matipin siirtyvän ensi kaudeksi Valioliigan Liverpooliin. Lähes vuoden kestäneet sopimusneuvottelut jäivät Schalken kannalta tuloksettomiksi ja pitkänhuiskea Matip päätti pakata laukkunsa ja lähteä kokeilemaan Valioliigan vauhtia.

TSEKKAA TÄMÄ:

Marraskuussa 2009 Schalke-debyyttinsä tehnyt Matip on tärkeä palanen gelsenkircheniläisten alakerrassa ja mies aikoo antaa kaikkensa vaikka siirto muualle onkin nyt varma.

– Schalke tulee aina olemaan erityinen seura minulle. Olen aina ollut todella ylpeä saadessani pelata tälle paidalle ja pyrin tekemään kaikkeni jotta loppukautemme on mahdollisimman hyvä, toppari fiilisteli Schalken verkkosivuilla.

Kamerunin maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Matip tulee siirtymään Merseysidelle heinäkuun 1. päivänä. Sopimuksen pituus Liverpoolin kanssa on neljä vuotta. Siirron motivaationa oli uusien haasteiden hakeminen uralle.

– Olen aina sanonut, että jos siirryn Schalkesta muualle, ei siirto toiseen seuraan Bundesliigan sisällä tule kuulonkaan. Vaikka päätös ei ollut helppo, uskon että nyt on aika ottaa seuraava askel, Matip kertoi.

Edellinen artikkeliPro Evolution Soccer-legenda Kiinaan
Seuraava artikkeliVideo: Turhautunut Cristiano Ronaldo Googlettamassa itsenään

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän