Englannin Valioliigassa nähtiin sunnuntai-iltana melkoinen ylijuoksu, kun Liverpool kylvetti Manchester Unitedia.

Liverpool murjoi ManU:n numeroin 7-0 (1-0) Valioliigan sunnuntai-illan herkkupalassa.

Avausjaksolla nähtiin yksi osuma, kun Liverpoolin hollantilaishankinta Cody Gakpo teki voitto-osumaksi jääneen 1–0-maalin. Toisella jaksolla verkko heiluikin sitten urakalla.

Heti toisen jakson alussa Darwin Nunez osui ja heti perään Gakpo teki illan toisensa. Sitten 66. minuutilla Mohamed Salah oli maalinteossa, ja 76. minuutilla Nunez teki illan toisensa.

Ja lisää oli vielä tulossa, sillä 83. minuutilla myös Salah teki toisensa, 6-0! Lopussa vielä Roberto Firmino pääsi maalin makuun, ja loppunumerot siis uskomattomat 7-0.

Valioliigan kärjessä jatkaa Arsenal (26 ottelua, 63 pistettä) ja toisena Manchester City (26 ottelua, 58 pistettä). ManU jatkaa kolmantena (25 ottelua, 49 pistettä) ja Tottenham neljäntenä (26 ottelua, 45 pistettä). Liverpool nousi kuudenneksi (25 ottelua, 42 pistettä).