Liverpool maksoi maailmanennätyssumman topparista

Southampton ja Liverpool ovat päässeet yhteisymmärrykseen hollantilaistoppari Virgil van Dijkin, 26, siirrosta Anfieldille. Liverpool joutuu pulittamaan Bredassa syntyneestä van Dijkista puolustajien maailmanennätyssumman, 84,5 miljoonaa euroa.

Southampton teki viime kesänä valituksen Valioliigalle, kun Liverpool oli ilman seuran lupaa tehnyt tarjouksia van Dijkille. Liverpool-luotsi Jürgen Kloppin väitetään tavanneen pelaaja henkilökohtaisesti viime kesänä.

Tällöin Pool joutui tekemään julkisen anteeksipyynnön Southamptonille, mutta sille ei langetettu sakkorangaistusta. Siirto jäi kytemään ja nyt Klopp näyttää saaneen unelmapuolustajansa Redsin riveihin.

Hollantilainen allekirjoitti vuosi sitten 6-vuotisen sopimuksen Southamptonin kanssa. Mies siirtyi Valioliigaseuraan Skotlannin Celticistä syksyllä 2015 14,5 miljoonalla eurolla. Saints nettoaa van Dijkista mukavat 70 miljoonaa kun mies siirtyy Liverpooliin tammikuun 1. päivänä.

Hollantilaistopparin edustama Southampton kohtaa 30.12. vieraskentällä ManU:n. Kohteelle ”molemmat joukkueet tekevät maalin” Unibet tarjoaa 2.10 kerrointa.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here