Liverpool kaatoi Manchester Cityn 3-0 Mestarien liigassa!

Uusi sopimus: Valioliiga näkyy pitkään Viasatin kanavilla

Liverpool kaatoi murjoi puoliaika

Mestarien liigan puolivälierät jatkuivat keskiviikkoiltana kahdella matsilla. Liverpool kuritti Manchester Cityä numeroin 3-0 (3-0) ja Barcelona kaatoi AS Roman numeroin 4-1 (1-0).

Kahden brittijoukkueen välisessä taistossa mentiin punapaitaisen kotijoukkueen komennossa. Liverpoolin egyptiläistähti Mohamed Salah (kuvassa) teki 1-0-maalin 12. minuutilla, Alex Oxlade-Chamberlain lisäsi johtoa 21. minuutilla ja Sadio Mane teki 3-0-taukonumerot 31. minuutilla.

Toisella jaksolla ei enää maaleja nähty, joten Liverpoolille hieno kotivoitto numeroin 3-0 (3-0).

Keskiviikkoillan toisessa ottelussa Barcelona voitti kotonaan AS Roman numeroin 4-1 (1-0). AS Roma teki peräti kaksi omaa maalia ja lisäksi toppari Gerard Pique osui kerran. Roma sai tehtyä tärkeän vierasmaalin 81. minuutilla Edin Dzekon toimesta. Luis Suarez teki vielä 87. minuutilla loppunumeroiksi 4-1.