36-vuotias Lionel Messi jatkoi maalitehtailujaan ja johdatti Inter Miamin Leagues Cupin finaaliin.

Inter Miami kaatoi Philadelphia Unionin numeroin 1-4 (0-3) Leagues Cupin välierissä keskiviikkoaamuna Suomen aikaa.

Josef Martinez vei Inter Miamin johtoon heti 3. minuutilla. Sitten 20. minuutin kohdalla tuli lisää, kun Lionel Messi laukoi tarkan kudin maata pitkin lähes 30 metristä, ja lukemat olivat 0-2.

Aivan avausjakson lopussa Jordi Alba teki taukonumeroiksi 0-3 Robert Taylorin hienosta esityöstä. Philadelphia Unionin Alejandro Bedoya kavensi 73. minuutilla, mutta David Ruiz viimeisteli lopussa loppunumeroiksi 1-4.

Inter Miami kohtaa finaalissa Nashvillen. Ottelu pelataan Nashvillessa, Yhdysvalloissa, sunnuntaiaamuyönä 20. elokuuta klo 04.00 Suomen aikaa.

Leagues Cup on Pohjois-Amerikan Major League Soccerin ja Liga MX:n seurojen välinen vuosittainen jalkapallokilpailu, joka järjestetään Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

KATSO MYÖS: Video: Robert Taylorilta maaginen esityö – Jordi Alba kiitti ja viimeisteli