Lionel Messi 32 vuotta: Kirpun 10 upeinta maalia yhdellä videolla

Lionel Messi täyttää tänään 32 vuotta, jonka kunniaksi on syytä pysähtyä ihailemaan hänen kauneimpia maalejaan.

Lempinimellä La Pulga (suom. Kirppu) tunnettu Messi liittyi FC Barcelonan maineikkaaseen juniorimyllyyn vuonna 2001, ollessaan 14-vuotias. Sen jälkeen messiaaksikin ristitty argentiinalaistähti on iskenyt Blaugranan riveissä yli 600 maalia, joka on aivan käsittämätön määrä!

600 maalin joukkoon mahtuu luonnollisesti aikamme tunnetuimpia helmiä, joissa oman osansa nöyryytyksestä ovat saaneet niin Jerome Boateng, Manuel Neuer kuin kokonaiset joukkueetkin. Kymmenen hienoimman maalin listalta löytyy myös luonnollisesti Messin kuuluisa soolo, joka muistuttaa edelleen erehdyttävästi Diego Maradonan kultaisien vuosien suorituksista.

Massiivisesta maalimäärästä johtuen on täysin mahdotonta nostaa Messin maaleista esiin kymmentä absoluuttisesti kauneinta maalia, mutta elävän legendan syntymäpäivänä tällaisten listausten katseleminen on todellista herkkua silmälle!

Lionel Messi on iskenyt urallaan upeita maaleja

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here