Liigacupissa kohtaavat Newcastle ja Leicester

Englannin liigacupissa on keskiviikon ratoksi tarjolla muutama hyvä vääntö. Suurennuslasin alle otetaan Newcastlen ja Leicesterin kamppailu, jossa on helppo hypätä vieraiden kelkkaan. Matsi pelataan St.James’ Parkilla Newcastlessa.

Kotijoukkue Newcastle järisytti brittifutiksen seuraajia voittamalla sarjan vahvimpiin kuuluvan Tottenhamin vieraskentällä 0-1. Newcastlen maalista vastasi seuran ennätyshankinta Joelinton. Tottenham pyöritti peliä täysin, mutta Magpiesin puolustus kesti myllerryksen. Toista se on kuitenkin ollut muissa otteluissa. Norwich pyöritteli Newcastlea todella helposti ja Arsenalkin kävi hakemassa täydet pisteet Steve Brucen miehistöltä.

Leicester on tappioitta tällä kaudella. Kaksi ensimmäistä ottelua Valioliigassa menivät tasapeleihin Wolvesin ja Chelsean kanssa, mutta edellisottelu vieraissa Sheffield Unitedia vastaan ratkesi Leicesterin hyväksi. Tästä The Foxes saa kiittää Harvey Barnesia ja hänen ilmiömäistä laukausta boksin ulkopuolelta.

Pelivalinta kohdistuu vierasjoukkue Leicesteriin. Usko on siihen, että Tottenham-voitto oli täydellinen ylisuoritus ja Leicester palauttaa koillisen porukan takaisin alas pilvilinnoista. Tämän lisäksi on mainittava Leicesterin etu joukkueiden leveyden puolesta. Newcastle kärsii useista loukkaantumisista, sekä jaloissa varmasti tuntuu vielä sunnuntainen ottelu. Leicester pääsee sen sijaan Ben Chilwelliä lukuunottamatta täydellä ringillä otteluun, vaikka lepuutuksia sopiikin odottaa.

Kolme edellistä näiden joukkueiden kohtaamista Newcastlen maaperällä on mennyt kaikki Leicesterille. Tämä vain korostaa luottoa siihen että Leicester jatkaa liigacupissa harakkamiehistön pudotessa laulukuoroon. Kahden kertoimeen Newcastlea vastaan sopii tarttua tällä kaudella lähes poikkeuksetta.

Pelivihje: Leicester City (2.00 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Paulus Arajuuri jättää Bröndbyn – uusi osoite Pafos FC

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here