Video: Leyton Orientin fanit tunkeutuivat kentälle saadakseen apua sydänkohtauksen saaneelle fanille

Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla nähtiin tiistai-iltana surullinen tapahtuma, jossa Leyton Orientin ikikannattaja kuoli.

Leyton Orientin ja Lincolnin välinen Englannin Ykkösliigan ottelu keskeytettiin kokonaan 83. minuutilla. Kotijoukkue Leyton Orientin kannattaja, 74-vuotias Derek Reynolds, oli saanut katsomossa sydänkohtauksen.

Reynoldsin kanssa katsomossa olleet muutamat fanit ryntäsivät ensin kentälle yrittäen vakuuttaa tuomaristo, että ottelu pitää pysäyttää. Peli kuitenkin jatkui. Nopeasti useampi fani siirtyi istumaan kentälle, jotta ottelu keskeytettäisiin ja jotta lääkintähenkilöt pääsisivät mahdollisimman nopeasti paikalle.

Saman tien Leytonin päävalmentaja Richie Wellens ryntäsi kentälle ja huuteli oman joukkueensa faneille, että menevät takaisin katsomoonsa. Wellens on joutunut fanien hampaisiin tapahtuman jälkeen. Wellens oli ilmeisesti kuitenkin tietoinen tilanteesta ja mennyt neljännen erotuomarin toiveesta viittoilemaan kannattajille.

Vierasjoukkue Lincoln Cityn maalivahti Lukas Jensen tajusi myös tilanteen vakavuuden ja piti pitkään palloa haluten pysäyttää ottelun kulun. Hän ei myöskään halunnut jatkaa peliä tapahtuman jälkeen.

Dramaattinen tilanne sai surullisen lopun, kun pitkään hoidettavan ottelu Reynolds kuoli. Ikikannattajana tunnettu Reynolds oli ollut takavuosina myös töissä stadionilla. Mahtava ja koskettava suoritus Leyton Orientin faneilta, jotka pyrkivät nopeuttamaan hoitotoimenpiteitä kaikin keinoin.

Leyton Orient johti ottelua 1-0. Yhteinen päätös on luvassa lähiaikoina, että pelataanko ottelu loppuun myöhemmin vai jääkö lopputulos voimaan.

Leyton Orientin fanit pysäyttävät ottelun

https://twitter.com/FootbalIhub/status/1709604400279265369
Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliVideo: Lassi Lappalainen pamautti komean tasoitusmaalin lisäajan viime sekunneilla MLS:ssä
Seuraava artikkeliHirmuvireinen VPS-hyökkääjä Peter Michael valittiin Veikkausliigan syyskuun pelaajaksi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän