Leukemiasta toipuva Stiliyan Petrov haluaa palata takaisin ammattilaiskentille

petrov_stiliyanNeljä vuotta sitten leukemia-diagnoosin saanut Stiliyan Petrov uhkuu jälleen pelihaluja.

Maaliskuussa 2012 bulgarialaisen Stiliyan Petrovin maailma mureni. Arsenalille koetun 0-3 vierastappion jälkeen keskikenttämiehelle nousi kova kuume, jonka takia Petrov joutui hoitoon sekä jatkotutkimuksiin. Musertavasti lääkärit totesivat miehen sairastavan leukemiaa.

Bulgarian ex-maajoukkuekapteenin ammattilaisura päättyi keväällä 2013 leukemian uusiuduttua, neljän kuukauden kemoterapiasta huolimatta. Urallaan mies edusti ja kipparoi menestyksekkäästi mm. Aston Villaa ja Celticiä.

Nyt Petrov uhkuu jälleen pelihaluja ja haluaa yrittää paluuta ammattikentille 36-vuotiaana. Tällä hetkellä bulgarialainen harjoittelee Aston Villan U-21 -joukkueen mukana.

– Olen päättänyt, että haluan yrittää jälleen pelaamista huipputasolla. Tiedän ihmisillä olevan paljon kysymysmerkkejä ja epäilyitä asiasta, mutta kuntoni alkaa olla samalla tasolla kuin lopettaessani ja katsotaan mihin vielä pääsen, entinen Bulgarian maajoukkuekapteeni kertoo.

Monipuolinen keskikenttämies haluaa yrittää paluuta erityisesti Aston Villan paidassa. Seura on jo pudonnut ensi kaudeksi Englannin mestaruussarjaan ja Petrov mielii takaisin Villa-rinkiin.

– Olen niin innoissani. Haluan pelata jälleen ja Aston Villa on ykkösvaihtoehtoni, Villa ja Celtic-fanien suursuosikki lisäsi.

Vuonna 2014 mies höntsäili Wychall Wanderersin riveissä Länsi-Midlandsin aluesarjoissa. Taistelijana kentällä ja sen ulkopuolella tiedetyn ’Stan’ Petrovin palo pelaamista kohtaan ei ole missään vaiheessa sammunut ja nyt koko jalkapallomaailma toivoo miehen onnistuvan comebackissa.

 

Tunteikas hetki miehen hyväntekeväisyysottelusta Celtic Parkilta:

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here