Huuhkajien ja Austin FC:n 26-vuotias keskuspuolustaja Leo Väisänen teki viikonloppuna avausmaalinsa Major League Soccerissa.

Los Angeles FC kaatoi vieraskentällä Austin FC:n numeroin 2-4 (0-2) MLS:ssä viikonloppuna.

Vierasjoukkue Los Angeles FC karkasi 68. minuutilla jo 0–4-johtoon. Sitten 75. minuutilla nähtiin kavennusmaali, kun Austin FC:n Leo Väisänen voitti pääpallon italialaislegenda Giorgio Chielliniltä, ja pallo meni maaliin, 1-4.

Väisänen siirtyi Austiniin tammikuun alussa 2023.

Chiellini teki vielä lopussa oman maalin, joten loppunumerot olivat 2-4. Austin FC:n kausi tulee kuitenkin päättymään kahden viikon päästä runkosarjaan, sillä pudotuspelihaaveet ovat nyt menneet.