Leicesterillä mahdollisuus katkaista Liverpoolin uskomaton putki

Viikonlopun kierrokselle sarjan piikkipaikalta lähtevä Leicester matkustaa pahasti siipirikkoisen Liverpoolin vieraaksi Anfieldille ja Brendan Rodgersin miehistöllä on realistinen mahdollisuus katkaista Liverpoolin uskomaton putki kotikentällä.

The Redsin viimeisestä sarjatappiosta Anfieldilla tulee sunnuntaiksi kuluneeksi 1309 päivää, kun sarjan toiseksi pisin käynnissä oleva kotiputki on West Hamin 71 päivää. Tänään Pool joutuu operoimaan varmuudella ilman seuraavia kavereita: Virgil van Dijk, Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson sekä Joe Gomez. Lisäksi epävarmoja osallistujia ovat Fabinho ja Thiago.

Leicester on pelannut pisteiden valossa Valioliiga-historian parhaimman alkukautensa. Ketut ovat olleet ajoittain erittäin laadukas tiimi, josta osoituksena mm. Arsenalin ja Manchester Cityn kaatamiset vieraissa. Joukkue on myös tilastoissa ollut kohtalaisen onnekas.

Tänään pelivalinnoissa erityisesti kiinnostaa vähämaalisuus, mutta tsekkaa ennen betsien iskemistä koko Valiovihje tästä!

LYÖ VETOA!

Klassikkovideo: Pallopoika pilaa Tim Cahillin tuuletuksen kulmalipulla

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here