Leicester-tähti lähtökuopissa – Arsenaliin, Monacoon vai johonkin muualle?

leicester

Leicester Cityn ehdottomiin tähtipelaajiin kuuluva Riyad Mahrez on ilmoittanut haluavansa siirtyä uuteen seuraan kesän aikana. Algerian maajoukkueen taituri ei kuitenkaan irtoa halvalla, sillä miehellä on vielä kolme vuotta sopimustaan jäljellä. Vahvimmat huhut ovat vieneet miestä Monacoon tai Arsenaliin.

Kesällä 2014 Ranskan Le Havresta Kettuihin vain 365 000 eurolla siirtynyt Riyad Mahrez kuului seuran tärkeimpiin pelaajiin Leicesterin maagisella 2015/16 mestaruuskaudella. Mahrez oli jo viime kesänä lähellä siirtoa muihin maisemiin, mutta sopi lopulta seurajohdon kanssa jatkosta sinipaidoissa.

Meillä oli hyvä keskustelu puheenjohtajan kanssa viime kesänä, jolloin sovimme, että jään auttamaan Leicesteriä mestaruuden puolustamisessa sekä Mestarien liigan haasteiden kanssa. Olen kuitenkin erittäin kunnianhimoinen pelaaja, ja uskon nyt olevan oikea aika etsiä uusia haasteita, Mahrez, 26, kertoi medialle antamassaan lausunnossa.

Yhtenä vaihtoehtona Mahrezin uudeksi seuraksi on väläytelty AS Monacoa. Pelaajaprofiililtaan oikealla laidalla useimmiten viihtyvä Mahrez olisi juuri sopiva pelaaja täyttämään Manchester Cityyn Monacosta siirtyneen Bernardo Silvan saappaat.

Myös Arsenalin kerrotaan olevan vasenjalkaisen kikkakoneen perässä. Arsenalissa ei tosin ainakaan tällä hetkellä olisi tarjolla suoraa avauksen paikkaa, sillä Mahrez on erittäin samantyyppinen pelaaja kuin Gunnersin pelintekijä Mesut Özil.

Mahrezin uusi osoite ratkeaa kesän aikana ja siirtosumman uskotaan liikkuvan 30-40 miljoonan euron haarukassa.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!