Lehti: Portugalin Euro 2016-sankari siirtyy Swanseaan

Saksalaislehti Kicker kertoo Bayern München-keskikenttäpelaaja Renato Sanchesin siirtyvän Englannin Valioliigan Swanseaan. Lehden mukaan seurat ovat päässeet sopimukseen vuoden lainadiilistä, joka takaa portugalilaiselle paljon peliaikaa ja vastuuta Swansean keskikentän moottorina.

Renato Sanchesin viime kausi ei mennyt odotusten mukaisesti, vaikka mies siirtyi isolla kohulla, ja reilulla 30 miljoonan euron siirtosummalla Benficasta Bayern Müncheniin. Vasta 20-vuotias Sanches oli yksi Portugalin kirkkaimpia tähtiä kesän 2016 EM-kisoissa, kun lusitaanit voittivat koko turnauksen.

Sanches mahtui kuitenkin Bundesliigassa vain kuudesti Bayernin avausmiehistöön, eikä kuulunut missään vaiheessa päävalmentaja Carlo Ancelottin luottomiehiin. Nyt Bayern lainaa miehen Swanseaan, jossa portugalilainen pääsee entisen Bayernin apuvalmentajan, ja nykyisen Swansea-käskyttäjä Paul Clementin alaisuuteen.

Kickerin mukaan Swansea maksaa saksalaisille 8,5 miljoonaa euroa vuoden lainasta. Bayern-pamppu Kalle Rummenigge kertoi müncheniläisten haluavan Sanchesille seuran, jossa mies saa paljon vastuuta.

– Halusimme, että Renato siirtyy seuraan, jossa hän voi pelata korkealla tasolla ja jossa on valmentaja joka todella haluaa juuri hänet joukkueeseensa. Renaton on pelattava säännöllisesti ja siihen ei valitettavasti ollut mitään takeita meillä, koska keskikenttämme on niin laadukas, saksalaislegenda kertoi Kickerille.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here